Evinde Bucaspor 1928'i konuk eden Afyonspor, rakibine karşı üstün oyun oynasa da aradığı golü bulamadı

Evinde Bucaspor 1928'i konuk eden Afyonspor, rakibine karşı üstün oyun oynasa da aradığı golü bulamadı

Spor 28.04.2024 19:10:00 0
Evinde Bucaspor 1928

Afyonspor, 10 kişi Buca'ya diş geçiremedi

Evinde Bucaspor 1928'i konuk eden Afyonspor, rakibine karşı üstün oyun oynasa da aradığı golü bulamadı. Afyonspor ilk yarıda gole çok yaklaşmasına rağmen olmadı. Maçın sonunda 0-0 berabere kalan iki ekipte 1'er puan aldı

TFF 2. Lig  Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor, ligin 37. haftasında evinde Bucaspor'u konuk etti. Maça  hızlı başlayan Afyonspor, daha atak bir oyun çıkarttı. Ligde şampiyonluk iddiası kalmayan Bucaspor, ligin 3. sırasındaki yerini korumak için maçlara çıkıyor. Ligden düşme riski kalmayan Afyonspor da iddiası kalmayan Buca karşısında beraberliğe razı bir oyun çıkarttı. 
Maçın ilk yarısında genel anlamda gol arayan Afyonspor, 25. dakikada çok net bir gol pozisyonundan kalecinin dikkati sayesinde faydalanamadı. Bucaspor ise ilk yarıda gol için yüklenmek istedi fakat Afyonspor savunmasını geçemedi. 
İkinci yarıda atak oynayan Afyonspor, topla oynama yüzdesini de elinde tuttu fakat gole ulaşamadı. 75. dakikada Afyonspor yarı alanında Buca'dan Nizamettin yerde kaldı hakem devam kararı verdi fakat pozisyonun devamında Afyonspor'lu Samet'in yerde kalmasının ardından hakem faul kararı verdi. Hakemin kararı sonrasında Nizamettin itirazlarına devam ederken ilk sarı kartı gördü. İtirazına devam eden Nizamettin anlaşılmayan bir söz söyledi ve ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 
Kalan bölümlerde yapılan oyuncu değişiklikleri yapıldı fakat kor değişmedi. Afyonspor aldığı 1 puanla 42 puana ulaşırken Bucaspor ise 70 puana ulaştı.


Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °