İYİ Parti'de Demokrasi Şöleni ve Yeni Lider Seçimi

İYİ Parti'de Demokrasi Şöleni ve Yeni Lider Seçimi

Gündem 28.04.2024 11:29:20 0
İYİ Parti
İYİ Parti, demokrasi vurgusuyla gerçekleştirilen olağanüstü kurultayında, üyelerin ve delegelerin yoğun katılımıyla bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Üç değerli adayın katılımıyla gerçekleşen liderlik yarışı, büyük bir birlik ve beraberlik içinde sonuçlandı. Partililerinin ve delegelerin fair play ruhu ile hareket ettikleri, adil ve eşit bir seçim sürecinin ardından, günün sonunda kazanan tüm İYİ Parti üyeleri oldu.

Kurultay sonucunda, partinin yeni lideri ve Genel Başkanı olarak Müsavat Dervişoğlu seçildi. Hem partisi içinde büyük bir saygınlığa sahip olan Dervişoğlu'nun hem de genel olarak kurultayın, ülkenin demokrasi mücadelesine önemli bir katkı sunduğu gözlendi. Yeni lider, önemli bir sorumluluk üstlenirken, İYİ Parti'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağına vurgu yapıldı.

Kurultay sonrası yapılan açıklamalarda, tüm partililere ve delegelere, demokrasiye ve eşitliğe verdikleri destekten dolayı şükranlar sunuldu. Ayrıca, Genel Başkan olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu'na olan tebrikler iletilirken, onun liderliğinde İYİ Parti'nin, Türkiye'nin siyaset sahnesinde yeni ve olumlu gelişmeler yaratmasına yönelik beklentiler dile getirildi. Özellikle vurgulanan nokta ise, yeni dönemde partinin ve ülkenin iyiliği için herkesin daha fazla çaba göstereceği idi.

Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °