10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Gazetecilik Onurunu Kutluyoruz!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Gazetecilik Onurunu Kutluyoruz!

Gündem 10.01.2024 13:23:55 0
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Gazetecilik Onurunu Kutluyoruz!
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, ülkemizde gazetecilik görevi sürdürenleri onurlandırmak ve farkındalık yaratmak için kutlanan bir gündür. İletişim araçlarının hayatın her alanına nüfuz ettiği günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakarca çalışmaktadır.

Toplumun hassasiyetlerini dikkate alarak kamuoyunu bilgilendiren ve demokrasimize katkıda bulunan hakkaniyet sahibi gazetecilerimizin ülkemizdeki barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde payı tahmin edilenin çok ötesindedir.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna ulaştırılması görevini yerine getirirken meslek ilkelerinden ayrılmadan, bilginin doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmasını sağlayan basın mensubu arkadaşlarımı kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu mesleğe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.

#10OcakÇalışanGazetecilerGünü #Gazetecilik #Haber #Bilgi #Basın #Medya #Onur #Farkındalık #Gazeteci #Demokrasi #Özgürlük

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °