SÜNNET SÖLENI IÇIN BASVURULAR BASLADI
Geleneksel sünnet söleni için basvurular basladi. Afyonkarahisar Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarina yönelik her yil geleneksel olarak düzenledigi sünnet söleni, 22-23 Temmuz tarihleri tarihlerinde gerçeklestirilecek.
23 Temmuz Cumartesi günü saat 09:00'da Park Hayat Hastanesinde gerçeklestirilecek sünnet öncesi, 22 Temmuz Cuma günü saat 20:30'da Hidirlik Açik Hava Tiyatrosu'nda kina gecesi düzenlenecek.
Sadece il merkezinde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileler sünnet için basvurabilecek. Sartlara uyan ailelerin, kendisinin ve çocugunun kimlik fotokopisi ve ikametgâh belgesi ile birlikte, 1 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar Halkla Iliskiler Birimi Beyaz Masa'ya basvurabilecekler.
Yorumlar
Yorum Yap