6 siyasi partinin ortak masa toplantisinda ilk tur tamamlandi. Saadet Partisi ev sahipliginde gerçeklesen 6'nci toplantida kurullar bünyesindeki çalismalar degerlendirildi.
ANKARA (IGFA) - Alti muhalefet partisinin toplantilarinda Ilk turun son bulusmasi Saadet Partisi ev sahipliginde yapildi.
SP Genel Baskani Temel Karamollaoglu'nun ev sahipligindeki liderler bulusmasinda CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, DP Genel Baskani Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu ve IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener yaklasik 6 saat süren toplantida kurullar bünyesindeki çalismalari degerlendirdi.
Görüsme sonunda yazili ortak açiklama yapildi. Toplantida 6 siyasi parti Cumhurbaskani adayi için bir isim belirlemedi.
Açiklamada, ''Geçtigimiz süreç içinde 'Temel Ilkeler ve Hedefler', 'Seçim Güvenligi' ve 'Bazi Ekonomik Kurumlarin Reformu' komisyonlarinin metinlerini kamuoyu ile paylastik.Diger komisyon çalisma ve raporlarini da gözden geçirdik. Ayrica son toplantimizdan bu yana kamuoyunun gündeminde olan güncel ekonomik, iç ve dis siyasi gelismeleri de degerlendirdik'' ifadelerine yer verildi.
Zamanin her geçen gün umudu büyütme zamani oldugunu ifade eden liderler, "Biz kazanacagiz, 85 milyon insanimiz kazanacak" dedi.
Bir sonraki görüsme 45 gün aradan sonra 2 Ekim tarihinde CHP'de yapilacagi kaydedildi.
Ankara HABERI
Yorumlar
Yorum Yap