AFYONKARAHISAR VALISI YIGITBASI’DAN BELEDIYEYE ZIYARET
Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tensipleri ile Afyonkarahisar Valiligine atanan Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’i makaminda ziyaret etti.
Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Baskan Yardimcilarimiz Benol Kaplan, Süleyman Karakus, Murat Öner ve Baris Dal ile birlikte Valimiz Yigitbasi’yi Belediye girisinde çiçeklerle karsilayan Baskanimiz Mehmet Zeybek, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.
Valimiz Kübra Güran Yigitbasi’ni Belediyemizde agirlamaktan büyük mutluluk duydugunu söyleyen Baskanimiz Zeybek; birlik, beraberlik ve uyum içinde çalismaya devam edeceklerine dikkat çekti.
VALI YIGITBASI’DAN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJI:
“VALILIK OLARAK BELEDIYEMIZLE YAKIN ÇALISIYORUZ”
Ziyaret ardindan açiklamada bulunan Valimiz Yigitbasi ise; “Kendimi sicak bir ortamin içerisinde buldum. Kadinlarla, çocuklarla, gençlerle tüm vatandaslarimizla her an iç içeyiz.
Afyonkarahisar, yogun program etkinligi ve katilimin da çok oldugu bir sehir.
Ayni zamanda is birliklerinin paydasligin çok oldugu bir sehir. Bunlari gözlemledim.
Çok mutluluk verici.
Baskanimizla ve Belediyemizle, Valilik olarak yakin çalisiyoruz.
Insallah bu çalismalarin daha da güçlenerek devam etmesini saglayacagiz.
Çok tesekkür ediyorum” dedi.
Karsilikli görüs alisverisinin yapildigi ziyaret, hatira fotografi çekimi ile son buldu.
Afyon HABERI
Yorumlar
Yorum Yap