ATSO’DA
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi’nda Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimi heyecani yasandi
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi’nda (ATSO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimi gerçeklestirildi. ATSO Hizmet Binasi’nin 1’inci katinda kurulan sandiklarda, saat 09:00-17:00 arasinda oy kullanildi. Oy kullanma hakki olan üyeler, 33 Meslek Komitesi’nde yapilan seçimle 77 Meclis Üyesi seçimini gerçeklestirdi.
GÜZEL BIR SEÇIM OLDU
Oy kullanma isleminin bitmesinin ardindan ilk sonuçlarin belirlenmesi dolayisiyla gazetecilere açiklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser, “Bu güzel bahar gününde, 1 Nisan’da Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamiz’in Meslek Komitesi seçimlerini tamamlamis olduk. Meclisimiz’e girecek 77 Meclis üyemiz belirlenmis oldu. Insallah itiraz olmazsa birkaç gün içerisinde Meclis Baskanimiz’i, Yönetim Kurulu Baskani’ni, Yönetim Kurulu Üyelerini ve diger Meclis organlarini seçmis olacagiz. Burada beni en çok mutlu eden konu, uzun yillardir Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi’nda olmayan bir birliktelik tüm listelerde hemen hemen saglanmis oldu. En sevindirici nokta buydu. Bu Pazar gününde gayet sakin, güzel bir seçim geçirdik. Hiçbir olagandisi bir olaya rastlanmadi. Hiçbir üyemiz bir baskasinin hakkinda kötü konusmadan, sikinti olmadan bir seçim geçirmis olduk. En fazla özlenen sey de buydu. Bunun için Ticaret ve Sanayi Odasi’na kayitli tüm üyelerimize tesekkür ediyorum” dedi.
SERTESER TESEKKÜR ETTI
Serteser, konusmasina söyle devam etti:
“33 gruptan 9 grupta çift liste mevcuttu. Tabii ki bu da demokrasinin güzelligi. Adaylar, çift listede centilmence yaristilar. Tabii ki bir kazanan olacak. Ama kaybeden de hiçbir zaman kaybetmis sayilmiyor. Hepsi yine Ticaret ve Sanayi Odamiz’in en degerli üyeleri. Tüm üyelerimiz Meclis üyesi gibi. Biz bu birliktelik içerisinde 9 senedir çalismaya gayret ettik. Insallah Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskanligi’na da Meclisimiz bana teveccüh gösterip verirlerse, ayni sekilde çalismaya devam edecegiz. Güzel bir seçim oldu. Herkese tesekkür ediyorum, saygilar sunuyorum. Sizleri de çok yorduk. Tüm basin mensuplarimiz, güvenlik güçlerimiz, özel güvenligimiz, tüm Oda personeli, Ilçe Seçim Kurulu’nun görevlileri, Baskani özveri ile görevlerini yerine getirdiler. Onlara ve sizlere de ayri ayri tesekkür ediyorum. Tüm üyelerimize saygilar sunuyorum.”
Yorumlar
Yorum Yap