Ramazan Bayrami dolayisiyla Afyonkarahisar Belediyesi Zabita Müdürlügü tarafindan gerekli tedbirler alindi. Bayram öncesi denetimlerine baslayan ekipler, bayram süresince de görevlerinin basinda olacak.
Izinlerin kaldirildigi Afyonkarahisar Belediyesi Zabita Müdürlügü bayram boyunca 24 saat görev yapacak. Denetimlerini yogunlastiran Zabita ekipleri, özellikle yiyecek ve içecek satan isyerleri üzerinde duruyor. Bu isyerlerine yapilan siki denetimler sonucu vatandaslara bozuk ve miadi dolmus gida maddeleri satilmamasi için yogun çaba gösteriliyor. Denetimler kapsaminda Ramazan Bayrami temel yiyecekleri olan tatli, et ürünleri, süt ürünleri ile sebze ve meyvelerin sürekli etiket, gramaj kontrolleri yapilmaya devam edecek
Öte yandan ilimiz cografi konumu bakimindan Türkiye'nin merkezi çizgisinde tüm yollarin kesistigi yerde olmasi nedeni ile ana güzergahlarin temizligi, kaldirim isgalleri, yol güzergahindaki sekerciler, restaurantlar, dinlenme tesisleri, Gida Maddeleri tüzügü ve 4077 Sayili Tüketiciyi Koruma hakkindaki Kanun kapsaminda denetlenerek gerekli önlemler alinacak. Sehrimizden gelip geçenlerin ve halkimizin rahat huzurlu bir bayram geçirmeleri saglanacak.
FIRINLAR BAYRAM BOYUNCA HIZMET VERECEK
Ilimizin uzak semtlerinde oturan hemserilerimizin es, dost ve akrabalarini kolaylikla ziyaret etmelerini saglamak amaciyla sehir içinde çalisan hatlardaki dolmuslara yazili talimat gönderilerek tam kapasite ile fazla nöbetçi araçla çalismalari saglanacak. Sehirlerarasi Otogar'da siki önlemler alinarak yolcularin düzenli bir sekilde seyahat etmeleri saglanacak. Vatandaslarin ekmek ihtiyacini saglamak için Ramazan Bayrami süresince ekmek firinlari ekmek çikarmaya devam edecekler. Bu konularda vatandaslar her türlü sikâyetlerini günün 24 saatinde ALO ZABITA 153 veya 0272 214 42 55'den Zabita Ekiplerine bildirebilecek.
Yorumlar
Yorum Yap