24 Haziran milletvekilligi seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili seçilen Merkez Yürütme Kurul Üyesi Mehmet Taytak, seçimlerin hemen ardindan tesekkür ziyaretlerine basladi. Taytak’in bu ziyaretleri vatandaslar tarafindan büyük takdir görüyor.
Simdiye kadar 10 ilçeyi ziyaret eden Milletvekili Mehmet Taytak, kisa sürede bütün ilçeleri ziyaret edecegini söyledi. Ilçelerde teskilat ve vatandaslarla bir araya gelen Taytak, seçimden seçime degil, her zaman vatandasin içinde olacagini belirtti. Seçimler öncesi bir den fazla ilçeleri ziyaret eden Taytak seçim sonrasi da ziyaretlerine devam ederek vatandaslara verdigi sözü yerine getirmis oldu.
SEÇIMDEN SONRA ILÇELERI ZIYARET EDEN TEK VEKIL
Gittigi her ilçe de vatandaslar tarafindan il gören Taytak, seçim sonrasi vatandaslari ziyaret eden tek vekil olmus oldu. Vatandaslarin ilgisinde memnun olan Taytak, istek ve talepleri de dinleyerek not aliyor. Taytak, “Gittigimiz ilçelerde vatandaslarimiz beni görence hem mutlu oldular hemde sasirdilar. Seçimlerden bir önce ilçeleri ziyaret eden bir vekili Ilk defa karsilarinda gördüklerini ifade ettiler. Vatandaslarimiz genel baskanimiza selamlarimizi iletmemizi istediler. Simdiye kadar 10 ilçeyi ziyaret ettik. Bu ilçeler Bolvadin, Dinar, Dazkiri Basmakçi, Evciler, Sandikli, Emirdag, Çay, Sultandagi ve Kizilören oldu. Kisa sürede bütün ilçeleri ziyaret edecegim” dedi.
Yorumlar
Yorum Yap