2024 Yılı İnternet Gazeteciliğine Işık Tutan bir Yıl olsun"

2024 Yılı İnternet Gazeteciliğine Işık Tutan bir Yıl olsun"

Gündem 31.12.2023 14:57:00 0
2024 Yılı İnternet Gazeteciliğine Işık Tutan bir Yıl olsun


İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Ahmet Uçmak, 2024 yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yeni yılın başlangıcını tüm toplumla birlikte karşılayan Uçmak, umut dolu ve iyimser bir dil kullandığı mesajında, internet gazetecilerinin önemine değindi ve gelecek yıl için beklentilerini dile getirdi.

Mesajında, dijital medyanın toplumsal bilinç oluşturmada kritik bir rol oynadığına vurgu yapan Uçmak, internet gazeteciliğinin kamu yararı gözetilerek yapılmasının önemine işaret etti.

 Mesajında ayrıca, internet gazeteciliğine yeni bir ivme kazandırarak, insanları aydınlatma ve bilgilendirme misyonunun devam edeceğinin altını çizdi.

Uçmak'ın mesajı, mesleki dayanışma ve birliktelik mesajları da içeriyordu. 

Tüm internet gazetecilerini, yeni yılın getireceği zorluklar karşısında dayanışma içinde olmaya davet ederek, zor zamanlarda bile kaliteli ve özgün içerik üretme konusunda cesaretlendirdi. Yeni yılda herkes için barış, sağlık ve huzur dileklerini de ekleyerek mesajını noktaladı.

İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı'nın bu mesajı, yeni yıla girerken medya sektöründe çalışan profesyoneller için güçlü bir motivasyon kaynağı olarak görülüyor. Çağın gerektirdiği dijital dönüşümlere ayak uydurarak, medyanın yeni yüzü olan internet gazetecilerinin daha da ileriye taşınması hedefleniyor.


Anahtar Kelimeler: İnternet Gazeteciliğine Tutan olsun"
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °