-

Gözden kaçırmayın

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Son Yolculuğuna UğurlanıyorManisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Sandıklı Kaymakamlığı ve Sandıklı Belediyesi, Erasmus Öğrenci Değişimi Programı kapsamında Litvanya ve Hırvatistan'dan gelen öğrencilere ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, 9 gün boyunca Sandıklı’da kalarak bölgenin kültürel zenginliklerini keşfetme fırsatı buldular.

Programın sona ermesinin ardından, katılımcı öğrenciler, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş'ı makamında ziyaret etti. Öğrenciler, Sandıklı’nın güzelliklerini tanıtma fırsatı buldukları ve kendilerine sunulan sıcak karşılama için teşekkürlerini iletti.

Bu tür programlar, uluslararası kültürel değişimi teşvik etmekte ve gençler arasında dostluk bağlarını güçlendirmektedir. Sandıklı, tarihi ve doğal güzellikleriyle öğrencilere unutulmaz bir deneyim sunmayı başardı.