Gözden Kaçırmayın

NG AFYON MOTOFEST’DE ÜÇÜNCÜ GÜN COŞKUSU  SELİN GEÇİT, PENTAGRAM VE CEZA SAHNE ALDING AFYON MOTOFEST’DE ÜÇÜNCÜ GÜN COŞKUSU SELİN GEÇİT, PENTAGRAM VE CEZA SAHNE ALDI

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aralıksız sürdürdükleri suçla mücadele çalışmaları kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Hakkında kasten yaralama suçundan iki farklı dosyadan toplam 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan F.U. isimli şahıs, yakalanarak adalete teslim edildi.

Şüpheli F.U., yakalama işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu başarılı operasyonu, suçluların yakalanması konusunda gösterilen kararlılığın bir kanıtı olarak değerlendiriliyor.

 Bu operasyon, aynı zamanda toplumda güven duygusunu artırması bekleniyor.