-
Gözden kaçırmayın

İstanbul’da görev yapan Motosikletli Polis Timi’nden iki kahraman polis memuru, Emirhan Aramış ve Hasan Eker, görevleri esnasında trafik kazası geçirdi. Kaza sonucu ağır yaralanan Emirhan Aramış, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Meslektaşı Hasan Eker ise kazada yaralandı. Eker'in sağlık durumu ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, tedavisi devam ediyor. Yetkililer, Eker’e acil şifalar dilediklerini belirtti.
Afyonkarahisar Valiliği, şehit olan polis memuru Emirhan Aramış için başsağlığı mesajı yayımladı. Valilik, şehit polis memurunun ailesine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileklerini iletti.
Kaza, polis teşkilatını ve kamuoyunu derinden sarstı. Polis Memuru Emirhan Aramış’ın unutulmayacağı ve her daim yâd edileceği vurgulandı.
Milletimizin başı sağ olsun.
Yorumlar
Yorum Yap