TRAC, IARU 100. Yıl Etkinliklerinde Türkiye'yi Başarıyla Temsil Etti
Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC), Uluslararası Amatör Radyo Birliği’nin (IARU) 100. yıl etkinlikleri kapsamında Paris'te düzenlenen R1 Bölge Konferansı ve 100. Yıl Yemeğinde Türkiye’yi başarıyla temsil etti.
TRAC Yönetim Kurulu Üyesi TA1KI İbrahim Öcel, Türkiye Amatör Radyo camiası adına konferansa katılarak, IARU Başkanı ve diğer üst düzey yetkililere TRAC’ı temsilen özel hediyeler takdim etti. Etkinlik boyunca TRAC ile IARU arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve geleceğe dönük yeni ortak çalışmalar konusunda önemli temaslar gerçekleştirildi.
Bu tarihi etkinlikte gerçekleştirilen görüşmeler, Türkiye'nin uluslararası amatör radyo sahnesindeki görünürlüğünü daha da artırmıştır.
Etkinlik, temaslar ve gerçekleştirilen görüşmelerle ilgili kapsamlı rapor ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.
TRAC olarak, tüm Türkiye amatörleri adına uluslararası alanda daha güçlü bir varlık göstermek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz.
Yorumlar
Yorum Yap