Havaya Ateş açan.Magandalar polisten kaçamadı.
Gözden kaçırmayın
.jpg)
112 yi arayan bir kişi Susuz Kavşağından Afyon şehir merkezine doğru gelen bir araçtan dışarıya havaya doğru ateş edilerek yol aldığı ihbar edildi.
Aracın geliş yönüne ve kaçabileceği noktalara asayiş ve trafik ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerini görünce kaçmaya başlayan araç dur ikazlarına uymayarak kaçmaya devam etti.
Ara sokaklarda izini kaybettirmeye çalışan araç yaklaşık 15 dakikalık kovalamaca sonucu Tuna caddesi üzerinde yakalandı. Araçta E.C.C (18 yaş) ve E.E.Y (20 yaş ) isimli şahısların olduğu tespit edildi. Araçta bulunan bir adet pompalı tüfeğe polislerce el konuldu. Sürücünün ise aday sürücü olduğu tespit edildi. 17.000 Tl ceza yazılan araç sürücüsünün ehliyetine el konulduğu öğrenildi.
Yorumlar
Yorum Yap