Gözden Kaçırmayın

Sorunlu Bir yargı yılını geride bırakan yargı kurumu, yeni sorunlarla açılıyor.Sorunlu Bir yargı yılını geride bırakan yargı kurumu, yeni sorunlarla açılıyor.

Antalya'da yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

*Rüşvet Soruşturmasında Tutuklama Kararı*  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

Soruşturma kapsamında yapılan işlemlerin ardından Böcek’in ifadesi alındı ve deliller doğrultusunda tutuklanmasına karar verildi.  

*Soruşturma Devam Ediyor*  Yetkililer, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yürütülen soruşturmanın çok yönlü şekilde sürdüğünü belirtti. Belediye içerisinde yer alan bazı birimlerde incelemelerin devam ettiği ve başka gözaltıların da olabileceği ifade edildi.  

*Kamuoyuna Yansımaları*  Tutuklama haberi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Şehirde birçok siyasi ve sivil toplum kuruluşu konuyla ilgili açıklama yapmaya hazırlanırken, vatandaşlar süreci dikkatle takip ediyor.