15

ASMMO Başkanı Sayar Mükelleflerimiz ve Meslektaşlarımız Vergi müfettişlerine yardımcı olmalı 

ASMMO Başkanı Sayar Mükelleflerimiz ve Meslektaşlarımız Vergi müfettişlerine yardımcı olmalı 

2025-08-09 18:47:00 Yayınlanma

🔥 Gözden kaçırmayın

(AOSB) 23. Olağan Mali Genel Kurulu, OSB Müdürlük binasında sanayici, iş insanı ve kurum temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. (AOSB) 23. Olağan Mali Genel Kurulu, OSB Müdürlük binasında sanayici, iş insanı ve kurum temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Afyon Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar ilimize iki vergi müfettişlerinin inceleme için geldiğini  meslektaşlarımız  mükelleflerimizin kamu görevlilerine beklenen destek ve yardımı yapacaklarını umuyor ve bekliyorum 'dedi
Sayar yaptığı açıklamada 
' Maliye Bakanlığımızdan
 iki müfettiş üstadımız şehrimizdeki mükelleflerimiz ile ilgili incelemeler yapmak üzere Afyonkarahisar Defterdarligimıza geldi. Afyon Mali Musavirler Oda Başkanı olarak  ASMMO Mevzuat Komisyon Başkanı Kadir pancaroglu ile kendilerine ziyaret gerçekleştirdik.

 Bu vesileyle karşılıklı görüşme ve değerlendirme yaptık. Konuya ve tarafımıza gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı ustatlarimıza teşekkür ediyorum.

Biz de Mali Musavirler olarak  mukelleflerimizden istedikleri bilgi ve belgeleri zamanında kendilerine ulaştıracağı konusunda mutabakat sağladık. Mukelleflerimizin kendilerini maliyeden telefon ile arandığında bunu teyit ettikten sonra anında Mali Müşavirine hemen  haberdar etmelerini bekliyorum. 'dedi.

ASMMO  Başkanı Sayar 'Yazılı davetiye çıkmadan düzeltme işlemlerinin yapılması mükelleflerimizin lehine bir gelişme olacağını özelliklehatırlatayım' dedi

💬 Yorumlar
💭 Yorum Yap