Gözden Kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Emniyet Alarmda! Bir Haftada 22 Aranan Şahıs YakalandıAfyonkarahisar’da Emniyet Alarmda! Bir Haftada 22 Aranan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığının Beyyazı beldesinde aranan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, hakkında 15 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.K. yakalanarak cezaevine teslim edildi.


Beyyazı Beldesinde Operasyon

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca, Beyyazı beldesinde aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan titiz çalışmalar neticesinde önemli bir yakalama gerçekleştirildi.

15 Yıl 1 Ay Hapis Cezası Bulunuyordu

Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması ve Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçlarından hakkında (15 yıl 1 ay) kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.K. isimli şahıs yakalandı.

Cezaevine Teslim Edildi

Yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Jandarma Mücadeleyi Sürdürüyor

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir.