Gözden Kaçırmayın
İYİ PARTİ’DEN AFYONKARAHİSAR’DA KRİTİK BASIN TOPLANTISIAfyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Nisan toplantısında başkan vekillikleri, encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarında görev alacak yeni isimler yapılan oylamalarla belirlendi.
Toplantı, Başkan Köksal’ın değerlendirme konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.
Birinci Başkan Vekilliği için Mehmet Kemal Demirkırkan ve Derya Palalı’nın isimleri önerildi. Yapılan oylama sonucunda Kemal Demirkırkan 34 oy alırken, Derya Palalı 1 oyda kaldı. Bu sonuçla 1. Başkan Vekilliği görevine Kemal Demirkırkan seçildi.
İkinci Başkan Vekilliği için ise Gökhan Günal’ın ismi önerildi. Tek aday olarak oylamaya sunulan Günal, 34 oy alarak 2. Başkan Vekilliği görevine seçildi.
Toplantıda ayrıca gizli oylama ilse Meclis Asil Kâtipliği görevine Derya Palalı ve Mina Ayözen yeniden seçildi. Meclis Yedek Kâtipliği görevine ise Yasin Bayram Yıldırım ve Ali Tuna seçildi.
Toplantıda ayrıca Belediye Daimi Encümen Üyeliği için 3 meclis üyesinin gizli oyla seçimi gerçekleştirildi. Oylama sonucunda 24 oyla Mustafa Karanfil, 34 oy Ramazan Akgöz, 34 oyla Ayşe Dudu Göktaş seçildi.
Toplantıda ayrıca Belediye İhtisas Komisyonları da belirlendi. Buna göre;
Plan ve Bütçe Komisyonu’na: Ahmet Akkent, Mehmet Ardagal, Mine Ayözen
Bayındırlık ve İmar Komisyonu’na: Şevket Öner, Mustafa Karanfil, Emine Emel Sarlık, Tahsin Aydın
Trafik Komisyonu: Bekir Lafçı, Ömer Elçi, Hafize Özmen







Yorumlar
Yorum Yap