Gözden Kaçırmayın
KIZILAY’IN 2026 VEKALETLE KURBAN KESİM KAMPANYASI BAŞLADIAfyonkarahisar’da faaliyet gösteren Ağır Düzey Zihinsel Engelliler Derneği, anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Sayın Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Melike Sayın ve Sümeyra Sayın Üşür ile Vakıf Müdürü Nesrin Üner, Dernek Başkanı Hatice Özkan’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Gerçekleştirilen ziyarette, ağır düzey zihinsel engelli bireylerin yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar, ailelerin yaşadığı zorluklar ve sosyal destek projeleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Dernek Başkanı Hatice Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engelli bireyler için yürütülen sosyal dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Sayın Vakfı yöneticileri ise engelli bireylerin toplumsal hayata daha aktif katılım sağlayabilmesi adına her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



Yorumlar
Yorum Yap