Gözden Kaçırmayın
İscehisar Mermer İhtisas OSB’de Önemli ZiyaretAfyonkarahisar'da 15 Temmuz Anı Çadırı Ziyarete Açıldı
Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş ve il protokolü, 15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihsel arka planını, milletin demokrasi uğruna verdiği mücadeleyi ve gösterdiği direnişi anlatan 15 Temmuz Anı Çadırı'nın açılışını gerçekleştirdi.
Anı Çadırı, 10 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.
15 Temmuz Anı Çadırı'nın Açılışı Gerçekleştirildi
Vali Dr. Naci Aktaş ve il protokolü, 15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihsel arka planını, aziz milletimizin demokrasi uğruna verdiği destansı mücadeleyi ve gösterdiği eşsiz direnişi anlatan 15 Temmuz Anı Çadırı’nın açılışını gerçekleştirdi.
Anı Çadırında Birçok Deneyim Alanı Yer Alıyor
Hafıza Koridoru, Şehitler ve Kahramanlar Galerisi, Dijital Gösterim ve Deneyim Alanı, Sanal Gerçeklik (VR) İçerikleri, Millî İrade Mesaj Duvarı ile Hatıra Fotoğrafı Noktası’nın yer aldığı Anı Çadırı, 15 Temmuz gecesinde yaşananları ziyaretçilere etkileyici bir anlatımla aktarırken, millî hafızanın canlı tutulmasına da katkı sağlıyor.





Yorumlar
Yorum Yap