Sosyal medyada artan destek çağrılarının ardından, bu akşam saat 19.00'da gerçekleşecek buluşma için kamuoyuna ve basına çağrı yapıldı.
Sosyal Medyada Artan Tepkiler ve Basın Desteği Vurgusu
Son dönemde sosyal medya platformlarında Afyonspor'a yerel basının ve kamuoyunun yeterli desteği vermediği yönündeki eleştiriler ve yorumlar artış gösterdi. Kulübün yaşadığı zor süreçte, takımın ayakta kalabilmesi ve hak ettiği değeri görebilmesi adına basının ve tüm paydaşların desteğinin kritik önem taşıdığı ifade ediliyor.
Valilik İzinli Meydan Buluşması Saat 19.00'da
Afyonspor İçin Tek Yürek: Taraftar Gruplarından Destek ve Meydan Çağrısı
Afyonspor'un yaşatılması ve sesinin duyurulması amacıyla bir araya gelen taraftar grupları, valilikten alınan resmi izin doğrultusunda organize oldu. Yapılan ortak açıklamada, tüm taraftarların ve basın mensuplarının bu akşam saat 19:00'da meydanda hazır bulunması istendi.
"Takımımızı Yalnız Bırakmayalım"
Taraftar grupları tarafından yapılan çağrıda, kulübün bu zor süreçten çıkabilmesi için ortak bir iradenin ortaya konulması gerektiği belirtildi. Meydanda düzenlenecek buluşma öncesinde haber desteği çağrısında bulunulurken, tüm Afyonspor sevdalıları birlik ve beraberlik içinde takımın yanında olmaya davet edildi.







Yorumlar
Yorum Yap