Gözden Kaçırmayın
Sandıklı Zafer Haftası Bilardo Turnuvasında Sporun Yaşı Olmadığı Bir Kez Daha KanıtlandıAFYONKARAHİSAR (AFYONHABERTÜRK) – Çakırköyspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. BAL Ligi’nin tecrübeli stoperlerinden Mehmet Meşe’nin yanı sıra 25 yaşındaki Onur Meşe ve 22 yaşındaki kanat forvet Emir Aktürk, Çakırköyspor kadrosuna dahil edildi.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosunu güçlendirmek isteyen Çakırköyspor, transfer çalışmalarında üç oyuncuyla anlaşma sağladı. Takıma katılan isimler arasında BAL Ligi tecrübesi bulunan Mehmet Meşe de yer aldı.
ÜÇ OYUNCU KADROYA KATILDI
Çakırköyspor yönetimi, savunma hattını tecrübeli stoper Mehmet Meşe ile güçlendirdi. Transfer edilen diğer oyunculardan 25 yaşındaki Onur Meşe ile 22 yaşındaki kanat forvet Emir Aktürk de yeni sezonda Çakırköyspor forması giyecek.
Transferlerin ardından kulübün kadro yapılanmasındaki çalışmaların devam ettiği bildirildi.
SPORTİF DİREKTÖRDEN TRANSFER MESAJI
Çakırköyspor Sportif Direktörü Selçuk Aydoğuş, gerçekleştirilen transferlerle ilgili açıklamasında çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Aydoğuş, transfer sürecinin henüz tamamlanmadığını ifade ederek, “Sürprizlere hazır olun” mesajını verdi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Çakırköyspor’da yeni sezon öncesi kadro planlamasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi. Kulüp, gerçekleştirdiği son transferlerle birlikte hem tecrübeli hem de genç oyuncuları kadrosuna dahil etti.
Takıma katılan Mehmet Meşe, Onur Meşe ve Emir Aktürk’ün yeni sezonda Çakırköyspor’un kadro yapılanmasında yer alması bekleniyor.
Haber: Faruk Kılınç
AFYONHABERTÜRK






Yorumlar
Yorum Yap