Gözden Kaçırmayın
Serteser’in Sağ Kolu Gül’den Tuhaf PaylaşımSaadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda Afyonkarahisar’ın gündemi, vatandaşların talep ve beklentileri ile önümüzdeki dönemde yürütülecek teşkilat çalışmaları ele alındı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, milletin huzuru ve refahı için siyaset yaptıklarını belirterek adaletin, hakkın ve liyakatin esas alındığı bir Türkiye hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
“VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Karataş, vatandaşların yaşadığı sorunları yerinde tespit etmenin ve bu sorunlara çözüm önerileri geliştirmenin önemine dikkat çekerek şu değerlendirmede bulundu:
“Bizim siyaset anlayışımızın merkezinde milletimiz, adalet ve hakkaniyet vardır. Afyonkarahisar’ımızın meselelerini yakından takip ediyor, hemşehrilerimizin beklentilerini ve taleplerini değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme taşımaya, çözüm önerilerimizi paylaşmaya ve milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz.”
“BU ÜLKENİN TOKLUK SINIRLARI NEDİR? BİRİLERİ KAÇ İHALE ALDIKLARI ZAMAN DOYACAKLAR?”
İl Başkanı Karataş, Türkiye'deki ekonomik eşitsizliği açlık ve yoksulluk sınırları üzerinden eleştirerek şu ifadeleri kullandı:
"Bu ülkede bir açlık sınırı var, bir yoksulluk sınırı var ve bu rakamlar her ay düzenli olarak gündemde, herkesin diline pelesenk olmuş; açlık sınırı, yoksulluk sınırı. Peki, bu ülkenin tokluk sınırı nedir? Birileri kaç ihale aldıkları zaman doyacaklar? Ne kadar hisseyi, ne kadar imar rantını aldıkları zaman doyacaklar? Biz bunu bilmiyoruz."
“AK Partinin yönetim anlayışı 3F'den ibaret? Fon- faiz- fırsat! Millete anlattıkları ekonomide üretim var. Kendi tercihlerinde ise finansal getiri var! Bu fon krizi bir gerçeği daha ortaya çıkardı: İktidar partisinin, eski ekonomi bakanı parasını fona yatırmış. Ticaret bakanı parasını fona yatırmış. Esnafa; "İşini büyüt", sanayiciye; "Yatırım yap", gence; "Girişimci ol" diyorsunuz... Peki kendiniz hangi yolu seçiyorsunuz? Paradan, para kazanmayı... Atalarımız ne güzel söylemiş: "Ele verir talkını, kendi yutar salkımı!" Millete, üretimin riskini, kendinize finansal getiriyi uygun gören bir anlayışla bu ülke nasıl kalkınacak? Şunun iyi bilinmesini isterim: Kimsenin meşru tasarrufuna itirazımız yok. Ama millete gösterdiğiniz yola önce kendiniz güveneceksiniz. Bu güzel ülkenin geleceği; AK Partinin 3F'sine teslim edilemez! Çünkü; iktidardakilerin hesap bakiyesi büyüyünce Türkiye büyümüyor! Türkiye; tezgâh çalışırsa, fabrika üretirse, gençler iş bulursa büyüyecektir!”
“SİYASETİN ARINMAYA İHTİYACI VAR”
“Tüm bu acı tablolar ve önümüze serilen hadiseler, karşımıza artık ertelenemez bir hakikati koyuyor: Türkiye'de siyasetin köklü bir arınmaya, topyekûn bir temizliğe ihtiyacı var! Siyasetin parayla arasına mesafe koymaya ihtiyacı var! Siyasetin nepotizmden, iltimastan, kayırmacılıktan, çifte standarttan arınmaya ihtiyacı var! Biz Saadet Partisi olarak yarım asırdır, devlet yönetiminde ilk prensibin "Önce Ahlak ve Maneviyat" olması gerektiğini söylüyoruz. Bizim anlayışımızda siyaset; bir zenginleşme aracı, bir tahakküm alanı, bir zümre çalışması değildir! Şu sözüme dikkat buyurunuz: Bugün mesele, birkaç kötü örneği temizlemek değildir. Mesele, siyasetin ölçüsünü değiştirmektir. Önümüzdeki dönemde, siyasette ihtiyaç duyulan bu ahlaki dirilişin, temiz siyaset zeminini kuracak ilkelerin detaylarını kamuoyunun ve milletimizin takdirine sunmak için hazırlıklarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.”
YENİ ÜYELERE ROZET TAKDİMİ YAPILDI
Toplantı kapsamında Saadet Partisi ailesine yeni katılan üyelere rozetleri takdim edildi. Yeni üyelerin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Karataş, teşkilat çalışmalarının birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüleceğini belirtti.
Karataş, Saadet Partisi olarak Afyonkarahisar’da vatandaşlarla buluşmaya, teşkilat çalışmalarını güçlendirmeye ve daha adil bir Türkiye hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.






Yorumlar
Yorum Yap