3 Aylık maaşını Depremzedelere bağışladı

Özkır’dan Örnek Davranış.

Gündem 7.02.2023 17:31:00 0
3 Aylık maaşını Depremzedelere bağışladı

 

Geçtiğimiz yıllardaki, seçim döneminde Ak Partiden, Afyonkarahisar’da Milletvekili Aday Adayı olan, İlhami Özkır, 3 aylık Memur maaşını, Depremzedelere göndererek örnek bir davranış sergiledi. 

 

Alınan bu duyumun üzerine, kendisine ulaşılan ve konuyla ilgili olarak, kendisinden bilgi alınan Özkır, şu ifadelere yer verdi;

 

“ Öncelikle Allah’tan , Devletimize ve Milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Deprem bölgesinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum, ailelerine de sabır diliyorum. 

 

Allah’ım bizleri böyle felaketlerle bir daha sınamasın inşallah, ama ne yazık ki, deprem tüm dünyamızın bir gerçeği.  Ben elimden geleni yapma adına 3 aylık memur maaşımı  depremzede kardeşlerime gönderdim. Onlar bu kış gününde, aç susuz bir şekilde, mağdur bir şekilde çadır hayatına  mahkum olurken, ben burada rahat bir şekilde, normal bir şekilde hayatıma devam edemem. 

 

Bu tamamen bir vijdan ve insanlık görevidir, empati yapmak lazım, onların yerine kendimizi koymamız lazım. Allah’ım onların yardımcısı olsun. Ben buradan, deprem yaşanan 10 il dışındaki tüm illerde yaşayan kişilere, vatandaşlara sesleniyorum, herkes elinden ne geliyorsa, en iyisini yapmaya çalışsın lütfen, Meclisteki 600 Milletvekilimize sesleniyorum, lütfen birer, ikişer ay maaş almayın ne kaybedersiniz? Maddi durumu iyi olan, elverişli olan herkesi taşın altına elini koymaya davet ediyorum. 

 

Ayrıca  deprem anından itibaren, depremzede kardeşlerimizin her türlü yanında olanlar dan da, Allah razı olsun. Rabbim bir daha bu denli, büyük acılar ve felaketler yaşatmasın” dedi.


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °