Kütahya'nin Dumlupinar ilçesine 30 Agustos Zafer Bayrami öncesi 40 metre uzunlugunda ve 8 çarpi 12 metre boyunda dev Türk bayragi dikilecegi bildirildi.
Dumlupinar Kaymakami Abdulkerem Abbasoglu, yaptigi açiklamada, ''Kütahya Valimiz Dr. Ömer Toraman'in destekleriyle ve talimatlariyla hazirlanan,
Baskomutan Tarihi Milli Parki Gelisim Projesi ve Tanitim Faaliyetleri kapsaminda Dumlupinar Sehitligi’ne dikilecek olan, Afyon-Izmir yolunu kullanan sürücü ve yolcularin rahatlikla görebilecegi 40 metre uzunlugundaki bayrak direginin yerinin tespiti yapilip temeli için kazi çalismalari tamamlandi.
Takilacak olan bayragin ebatlari ise 8 çarpi 12 metre olmasi planlaniyor. Bu kapsamda 27 Agustos sali günü saat 15.15’te Sayin Valimiz Dr. Ömer Toraman'in katilimiyla bayragimiz göndere çekilecektir'' ifadelerini kullandi.
Yorumlar
Yorum Yap