Türk Devletinin bagimsizligi ve bölünmez bütünlügü ile milli birlik ve beraberligimizin bekasi ugruna üstün fedakarliklarda bulunan, cani ve kani pahasina gögsünü siper ederek vazifesini yapan biz Astsubaylarin, degerinin anlasilmasi ve hak ettigimiz sekilde minnetle ve takdirle anilmamiz için “17 Ekim Astsubaylar Günü” ayri bir önem tasimaktadir.
Dünya Assubaylar günü nedeniyle Atli Sporkulubünde bir araya gelen (TEMAD) Üyeleri Baskan Ünal ÖZDOGAN ve ailereriyle yemekte biraraya geldiler.
Konusmasinda Ünal ÖZDOGAN Su ifadelere yerverdi
Astsubaylarin bu özel günü dolayisi ile, Türkiye sinirlari içinde ve disinda görev yapan özellikle bölücü terör örgütleri ile mücadele eden meslektaslarima basarilar, ebediyete intikal etmis sehitlerimizi rahmet ve sükranla anarak gazilerimize uzun ömürler dilekleriyle Program sona erdi
Yorumlar
Yorum Yap