Afyon Kocatepe Üniversitesi Arastirma Görevlisi Fatih Biyikli, ATSO personeline X ve Y Kusaklari Motivasyon Araçlari egitimi verdi.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi, üyelerine yönelik egitimlerin yani sira hizmetiçi egitimlerle de personelin bakis açisini zenginlestiriyor.
Bu çerçevede Afyon Kocatepe Üniversitesi Arastirma Görevlisi Fatih Biyikli, ATSO personeline X ve Y Kusaklari Motivasyon Araçlari egitimi verdi. Biyikli, her 20 yilda bir kusak degisimi yasandiginin varsayildigini, her kusagin kendine has yaklasim tarzina sahip oldugunu kaydetti.
Kurum, kurulus ve isletmelerin kusaklarin talep ve hislerine yönelik çalisma yapmalari hâlinde arzu edilen basariya ulasacaklarini kaydeden Biyikli, “Sadece yöneticiler degil, çalisanlar da kusaklarin duygusal beklentileri hakkinda bilgi sahibi olmali.
Böylece is arkadaslari, birbirinin ne hissettigini daha iyi anlayabilir” diye konustu. Yaklasik 1 saat süren egitim, soru-cevap bölümü ile sona erdi.
Yorumlar
Yorum Yap