KENT KONSEYI’NDEN PAZAR ESNAFINA ÇORBA IKRAMI
KENT KONSEYI PAZAR ESNAFININ IÇINI ISITTI
Afyonkarahisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Çavusbas Semt Pazarinda esnafa çorba ikraminda bulundu.Kent Konseyi sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi. Semt pazarina çikartma yapan Kent Konseyi Baskani Semseddin Yasan ve Yürütme Kurulu Üyeleri, çorba ikraminda bulunduklari esnafin içini isitti.
TALEP VE ÖNERILERI BELEDIYEMIZE BILDIRECEGIZ
Etkinligin ardindan açiklamalarda bulunan Kent Konseyi Baskani Semseddin Yasan, Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in halkimizin talep ve önerilerine büyük önem verdigine dikkat çekti.
Amaçlarinin esnaf ve vatandaslarla bir araya gelmek ve onlarin dertlerini dinlemek oldugunu söyleyen Yasan; gelen önerileri ve talepleri Belediye’ye ileteceklerini söyledi.
Yasan; “Burada hem esnafimiza hemde vatandaslarimiza çorba ikraminda bulunduk. Halkimizin istek ve beklentileri bizim için çok önemli.
Çok memnun oldular, etkinligimiz büyük ilgi gördü. Bundan sonra da bu tür etkinlikler yapacagiz. Bu vesileyle bizlere bu imkani saglayan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ve ekibine Kent Konseyi Üyelerimiz adina sükranlarimi sunuyorum” dedi. Etkinlige Kent Konseyi Baskani Semseddin Yasan esi Emine Yasan, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Ögrenci Meclisi, Gençlik Meclisi üyeleri katildi.
Yorumlar
Yorum Yap