Türk Hava Yollari Yönetim Kurulu ve Icra Kurulu Baskani Ilker Ayci, 4 Haziran’da iç hat seferlerinin 10 Haziran’da ise dis hat seferlerinin baslayacagini duyurdu.
Türk Hava Yollari’nin resmi internet sitesinden yapilan açiklamaya göre, THY’de dis ve iç hat seferleri tekrardan basliyor.
Koronavirüs (KOVID-19) tedbirlereleri kapsaminda tüm uçuslarini durduran THY, hastaligin ülkede etkinligini gittikçe kaybetmesiyle tekrardan faaliyet göstermeye baslayacak.
Ayci’nin THY’nin resmi sitesinde yayimladigi duyuru:
“Degerli misafirlerimiz, Koronavirüs (Covid-19) küresel salgini sebebiyle, resmi otoritelerce alinan kararlar ve sizlerin sagligi için aldigimiz önlemler dogrultusunda; iç hat uçuslarimiz 4 Haziran 2020, dis hat uçuslarimiz 10 Haziran 2020 tarihine kadar durdurulmustur
Yorumlar
Yorum Yap