Içisleri Bakani Süleyman Soylu'nun talimatiyla Türkiye genelinde uygulanan en kapsamli korona virüs denetimi Afyonkarahisar’da da yapilmaya basladi.Içisleri Bakaniligi’nin genelgesi kapsaminda bugün aksama kadar halkin toplu olarak bulundugu kapali ve açik alanlar ile isyerlerinde denetim yapiliyor.
Belediye Baskan Vekili Mustafa Oguz, Harbis Pazaryeri'nde denetimlerde bulundu.
Halkimiz ve esnafimizla bir araya gelen Baskan Vekili Mustafa Oguz, maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarilarda bulundu.
Baskan Yardimcisi Murat Öner, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savas, Zabita Müdürü Murat Gürsan, Gazi Mahallesi Muhtari Mehmet Yalçinkaya ve beraberindeki zabita ekipleriyle birlikte pazaryerini denetleyen Baskan Vekili Mustafa Oguz, halkimiza ve esnafimiza tedbirlere uyum konusunda sorular sorup, uyarilar yapti.
Mustafa Oguz, vatandaslara maske ve sosyal mesafe hatirlatmasi yapti.
Pandemi süreci ile ilgili olarak 13 Mart'tan itibaren çalismalarin araliksiz sürdügünü ifade eden Baskan Vekili Mustafa Oguz, "Özellikle kamusal alanlar ve vatandaslarin yogun oldugu yerlerde temizlik ve dezenfekte çalismalarini titizlikle sürdürüyoruz.
Tüm Türkiye'de oldugu gibi biz de denetim çalismasina katildik
. Esnaf ve vatandaslarimiza uyarilarda bulunduk. Vatandaslarimizin duyarli oldugunu görüyoruz ama bu isi birakmamak lazim.
Özellikle, temizlik, mesafe ve maske konusunu sürekli gündemde tutarak çok dikkat etmemiz gerekiyor. Kurallara uyarak bu süreci insallah en kisa sürede asariz" dedi.
Baskan Yardimcisi Murat Öner ise Içisleri Bakanligimizin genelgesi kapsaminda gerçeklesen denetimlerin önemine dikkat çekerek COVID-19 salginindan kurtulmak için maske, mesafe temizlik kurallarina uymak gerektigini söyleyerek Afyonkarahisar Belediyesi olarak denetimleri araliksiz sürdürdüklerini sözlerine ekledi.
Yorumlar
Yorum Yap