TESEKKÜRLER AFYONKARAHISAR
Afyonkarahisar sokaga çikma kisitlamasina uydu Koronavirüs ile mücadele kapsaminda tüm Türkiye'de uygulamaya konulan tedbirler Afyonkarahisar'da etkin sekilde yürütülüyor.
Hafta sonu uygulanan sokaga çikma yasagi saat 21.00'den itibaren baslarken, Afyonkarahisarlilar sokaga çikma yasagina uydu. Sokaga çikma kisitlamasinin basladigi ilk saatlerden itibaren "Gizemli Sehir Afyonkarahisar" 'da sokaklar bosaldi.
Afyonkarahisar'in tüm mahallelerde kurallara ve kisitlamaya uyuldugu görülürken, Afyonkarahisar Belediyesi sosyal medya hesabindan paylasimda bulunarak, kurallara uyan vatandaslara tesekkür etti.
Uygulamaya konulan yeni kurallar ve sokaga kisitlamasini kontrol etmek için Afyonkarahisar'da emniyet güçleri de genis önlemler alarak Afyonkarahisar'in giris ve çikislarinda kontrol noktalari olusturarak denetlemelerini sürdürdü.
Yorumlar
Yorum Yap