Başkan Çoban ve Meclis Üyeleri, köylülerle sohbet edip köy halkı ve muhtarlardan köylerin sorunları hakkında bilgi aldı

Sorunların Çözümü İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Gündem 21.11.2022 12:54:00 0
 Başkan Çoban ve Meclis Üyeleri, köylülerle sohbet edip köy halkı ve muhtarlardan köylerin sorunları hakkında bilgi aldı

BAŞKAN ÇOBAN KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İGM Başkanı Burhanettin Çoban ve Meclis Üyeleri, köylerin ihtiyaçları ve yapılan çalışmaları yerinde tespit etmek için başlattığı köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi alt yapıdan üst yapıya şehrin dört bir yanında devam ettirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çoban, vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geliyor.

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Üyeleri ile birlikte İhsaniye, Sinanpaşa, Bolvadin ve İscehisar köylerini ziyaret etti.  Köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Çoban ve Meclis Üyeleri, köylülerle sohbet edip köy halkı ve muhtarlardan köylerin sorunları hakkında bilgi aldı.

“Sorunların Çözümü İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çoban; sorun ve sıkıntılarını dinleyerek köylerin sorunlarının çözümü için İl Genel Meclisi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Başkan Çoban yaptığı açıklamada; “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak.

Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır” dedi.

Vatandaşlar Ziyaretten Memnun Kaldı

Başkan Çoban ve beraberindekilerin köylerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizler ile ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor.” şeklinde konuştular.

Başkan Çoban, köy gezilerinde öncelikle köy okullarının sorun sıkıntıları ile köylerin su ve yolları hakkında bilgiler aldı.

 


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °