BAŞKAN ZEYBEK MAHALLE MUHTARLARIYLA YATIRIMLARI GEZDİ

PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİLER

Gündem 15.11.2023 11:02:00 0
 BAŞKAN ZEYBEK MAHALLE MUHTARLARIYLA YATIRIMLARI GEZDİ

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, hayata geçilen projelerin tanıtılması ve belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla yatırım tanıtım etkinliklerine devam ediyor.

 Milletvekillerimizle başlayan geziler, AK Parti Teşkilatı, Belediye Meclis Üyelerinin ardından son olarak mahalle muhtarlarına anlatıldı.

Başkan Mehmet Zeybek hizmete sunulan ve inşaatı devam eden bazı vizyon projeleri mahalle muhtarları ile birlikte inceledi.

Muhtarlardan büyük ilgi gösterdiği gezi programı, Millet Kütüphanesi ve Nikah Salonu projesi ile başladı. 

Muhtarlarımız başta olmak üzere Başkan Yardımcımız Benol Kaplan ve daire müdürlerimizin de katılımıyla gerçekleştirilen gezide 15 farklı noktada biten ve devam eden çalışmalar yerinde anlatıldı.

PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİLER

Millet Kütüphanesi ile başlayan inceleme; Nikah Salonu (AKM), Ambargolu alt ve üst yapı çalışmaları, kavşak çalışması, Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezi, Necmettin Erbakan Spor Salonu, Halk Ekmek Fabrikası, Garnizon Millet Bahçesi, Teleferik, Gastronomi Sokağı, Yoncaaltı Çarşı ve Otopark, M. Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu, Teknolojik Sera, Saraydüzü Kamp Merkezi ve Atlı Spor Tesisleriyle son buldu.  

VİZYON PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

Muhtarlara projelerde gelinen son durum ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Afyonkarahisar için büyük gayret sarf ediyor, hizmet ediyoruz.

 Şehrimizi geleceğe taşıdığımız bu süreçte çok sayıda vizyon projeyi hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları devam eden projelerimiz de var. Kentin her noktasına çalışıyoruz. Seçim vaadimiz 37 proje hayat geçti. Vaat etmediklerimiz ile birlikte 74 büyük projeyi şehrimize kazandırdık.

 Omuz omuza çalıştığımız muhtarlarımız ile belli başlı yatırımları inceleyelim istedik. Muhtarlarımızın birçoğu yapılanları ilk defa gördüklerini ifade ettiler.

 Muhtarlarımızla birlikte el birliği gönül birliği yaparak Afyonumuzu güzelleştirmeye devam edeceğiz.

Taleplerini her zaman yerine getirmeye gayret sarf ediyoruz.

 Vatandaşlarımız ile aramızdaki köprü vazifesindeler. Tüm muhtarlarımıza davetimize icabet ettikleri için de teşekkür ediyorum. 

Afyon’u seviyoruz, hemşehrilerimizi seviyoruz. 

 Bu güzel şehre ne yapsak azdır. Yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Gezdikleri yatırımların bazılarını ilk kez gördüklerini ifade eden Mahalle Muhtarları ise Başkanımız Mehmet Zeybek’e Afyonkarahisar'ımıza kazandırdığı eserlerden dolayı teşekkür etti.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °