Mağduriyetlerin çözümü MHP sayesinde olacak

Mısri Mahallesi'nde zaman kaybettik, mağduriyetlerin çözümü MHP sayesinde olacak

Siyaset 21.01.2024 10:16:00 0
 Mağduriyetlerin çözümü MHP sayesinde olacak

Mısri Mahallesi'nde zaman kaybettik, mağduriyetlerin çözümü MHP sayesinde olacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Mısri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi” sürecinde zaman kaybedildiğini, ortak akılla çözüm üretilebileceğini belirtti. Küçükkurt, "Mısri Mahallesi'nde zaman kaybettik, mağduriyetlerin çözümü Allah'ın izni hemşehrilerimizin destek ve duasıyla MHP sayesinde olacak" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Mısri Mahallesi'nden kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sorunun çözümü için halka seslendi.
YAŞANANLARA GEREK YOKTU, ORTAK AKILLA ÇÖZÜM ÜRETİLEBİLİRDİ
Afyonkarahisar'ın manevi Sultanlarından, “Sahib-ül Karahisar”ın manevi sahiplerinden Mısri Hazretlerinin türbesinin bulunduğu Mısri Mahallesi’nin şehrin en eski yerleşim yerlerinden bir tanesi olduğunu belirten Sezer Küçükkurt, Mısri Mahallesi'nin kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi sonrası büyük tartışmalar yaşandığını söyledi. Küçükkurt, "Bu tartışmaların sonunda mağdur olan Mısri Mahallemiz de yaşayan Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz oldu. 

Halbuki bu yaşananlara hiç gerek yoktu.

 Biz bu mahallenin, bu sokakların çocuğu olarak; Bu mahallede meşhur Kaymakçı Hidayet Amcamızın evi, Filizatanlar'ın evi, Sütçülerin evi var. Yine Mısri Mahallemizden Abdi Kale'ye çıkıyoruz. Hacı Nuh, Sarıkız Kayalıkları var.

 Sarıkız Kayalıklarında bizim çocukluğumuz geçti. Mısri Mahallemiz de birçok dostumuz, arkadaşımız, büyüğümüz var.

 Bu insanlarla konuşarak, diyalog sağlanarak ortak akılla çözüm üretilseydi, bugün bu mahalle belki de Afyonkarahisar'ın en güzel yaşam merkezlerinden bir tanesi olacaktı. Uzunca bir zaman kaybettik. Bu zaman kaybına sebep olanlar bugün yeniden Mısri Camii ve Kentsel Dönüşüm Projesi üzerinden yeni mağduriyetler oluşturmanın çabası içerisindeler." dedi.
KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ ANKARA’DA MASA BAŞINDA HAZIRLANARAK, HAYAL ÜRÜNÜ VAATLERLE ÇÖZÜLEMEZ
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, sözlerini şöyle tamamladı: "Afyonkarahisar'ın sakinleri olarak, Afyonkarahisar'da yetişmiş, büyümüş insanlar olarak bu tartışmalardan, bu çekişmelerden sıkıldık. Biz bu işlere akıl birliğiyle, Mısri Mahallemiz'deki hak sahiplerinin fikirlerini alarak, yapılan çalışmaların hepsini ortak bir merkezde toplayarak çözüm üretmek derdindeyiz. Mısri Camii çevresindeki Kentsel Dönüşüm Projesi de Afyonkarahisar'ın değişik bölgelerindeki diğer sıkıntılarda Ankara'da masa başında hazırlanıp, Afyonkarahisa'a gönderilen ya da gerçekleşme imkanı olmayan hayal ürünü vaatlerle çözülemez. 

Ne Ankara bir parsel üzerinde yaşayan üç ailenin varlığından haberdar olabilir, ne de hayali projeler buradaki insanların mağduriyetini giderebilir. Olacak işe bakmamız lazımdır.”
AFYONKARAHİSAR’IN KENDİ İNSANLARIYLA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ
Akıl birliği ile çözüm üretme derdinde olduklarını kaydeden Küçükkurt, “Burada ki mağduriyetlerin çözümü Afyonkarahisar'da mahallenin içerisinde, bu insanların yanında görüşülmesi gereken konulardır. Bizim bu konudaki tavrımız ve kararımız Afyonkarahisar'ın kendi insanlarıyla bu mahallenin sakinleriyle bu işlere çözüm üretmektir. Değerli hemşehrilerimiz eğer bizlere sahip çıkarlarsa, desteklerini ve dualarını bizden esirgemezlerse buraların, yaşanan sıkıntıların, mağduriyetlerin çözümü de Allah'ın izniyle MHP sayesinde olacaktır. Katkınızı, desteğinizi, duanızı bekliyoruz. Allah'a emanet olunuz."


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °