Milletvekili Yurdunuseven, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Milletvekili Yurdunuseven, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Gündem 23.11.2023 13:36:00 0
 Milletvekili Yurdunuseven, Öğretmenler Günü’nü kutladı

- Milletvekili Yurdunuseven, Öğretmenler Günü’nü kutladı
- “Eğitim camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz”
-“Geleceğe yön verecek yegane meslek öğretmenliktir”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yayınladığı mesajında, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitim camiasının yanında olacaklarının altını çizerek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. 
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Milletvekili İbrahim Yurdunuseven bir kutlama mesajı yayınladı.,

 “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle kutsal bir vazifeyi ifa ederek mesuliyeti ağır bir görev üstlenen tüm öğretmenlerimize saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum” diyen Milletvekili Yurdunuseven, görevi başında şehit olan ve depremde kaybettiğimiz öğretmenlerimizi de unutmayarak, “Bu özel gün vesilesiyle başta görevi başında şehit olan ve 6 Şubat depreminde enkaz altında kaybettiğimiz öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan öğretmenlerimize de sağlık, sıhhat ve uzun ömürler diliyorum.  İlk emri “oku” olan bir dinin mensupları olarak yavrularımızın eğitim hayatı boyunca yetiştirilmesinde büyük bir özveri sergileyen öğretmenlerimiz, Büyük Türkiye hedefine ulaşma yolunda en önemli rolü üstlenmektedir. 

Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşırken emaneti teslim edeceğimiz gençlerimiz ve çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecek. 

Bu memleketi, milleti ve milli iradeyi sahiplenecek gençlerle geleceğimiz her zamankinden daha aydınlık olacaktır. 

Öğretmenlerimiz de bu büyük sorumluluğun bilincinde olarak, üstün bir vazife şuuruyla sevgiyi temel alarak, ülkemizin yarınlarını gözeterek görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerdir” diye konuştu. 
“GELECEĞE YÖN VERECEK YEGANE MESLEK ÖĞRETMENLİKTİR”
Eğitim camiasının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Yurdunuseven, "Hükümetimizin eğitime vermiş olduğu önemin bilincinde olarak her zaman eğitim camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz.

  Ülkemizin bilimin ışığında üreten, geliştiren ve uluslararası arenada göz sahibi olmasında büyük bir özveri sergileyen öğretmenlerimiz, bundan sonrada güçlü Türkiye’nin daha da büyük hedeflere ulaşmasında en ön safta yer almaya devam edecektir.

 Son günlerde çocukların katledildiği, sevgi ve saygı yerine savaş, kan ve göz yaşının hakim olduğu bir dünyada cehaleti giderecek ve toplumlara sevgi, saygı ve hoşgörüyü aşılayarak geleceğe yön verecek yegane meslek öğretmenliktir. Bu duygu ve düşüncelerle gelecek nesillerimizi yarınlara hazırlayan tüm fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °