Spor Okulları kapsamında Bolvadin’de gençlere yönelik spor eğitimleri verilmeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında Bolvadin’de gençlere yönelik spor eğitimleri verilmeye devam ediyor.

Spor 28.07.2023 10:23:00 0
 Spor Okulları kapsamında Bolvadin’de gençlere yönelik spor eğitimleri verilmeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında Bolvadin’de gençlere yönelik spor eğitimleri verilmeye devam ediyor. Futbol, kick boks, güreş ve jimnastik branşlarında verilen spor eğitimlerine gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen spor okulları projesi, gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesini ve potansiyellerinin en üst düzeyde kullanılması amacıyla hayata geçirildi. Bu proje, Bolvadin'deki gençlerin spor yapma alışkanlıklarını kazanmalarına ve becerileri keşfetmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Bolvadin’de devam eden GSB Spor Okullarına ilişkin yapmış olduğu açıklamada: “Spor Okulları eğitimleri bölgedeki uzman antrenörler rehberliğinde yapılıyor. Futbol, kick boks, güreş ve jimnastik gibi çeşitli spor branşlarında eğitim almak isteyenler, alanında uzman olan antrenörler eşliğinde teknik bilgileri öğrenirken sporun değerlerini ve disiplinini de öğreniyorlar. Gençlerimize spor dolu bir hayat diliyorum. İlgi gösteren herkese tüm kalbi duygularımla teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerinde bulundu.

Bolvadin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ciğerci: “Bolvadin'deki gençler, Spor Okullarına katılarak yeteneklerini keşfedebilir ve sporla ilgili kariyere devam etmek için büyük bir adım yakalayabilirler. Aileler, gençlerin spor yapmalarına destek olarak onların daha sağlıklı bir geleceğe adım atmalarına katkı sağlayabilirler” ded


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °