AFSÜ Öğrenci Temsilcileri Toplantısı Üniversitedeki Faaliyetleri İnceledi

AFSÜ Öğrenci Temsilcileri Toplantısı Üniversitedeki Faaliyetleri İnceledi

Egitim 16.01.2024 12:39:47 0
AFSÜ Öğrenci Temsilcileri Toplantısı Üniversitedeki Faaliyetleri İnceledi
AFSÜ fakülte ve meslek yüksekokullarının öğrenci temsilcileri, üniversite üzerinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkındaki görüş ve önerilerini paylaşmak üzere bir iç paydaş toplantısı düzenledi. Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirilen "2023-2024 Akademik Yılı İç Paydaş Toplantısı", Rektörlük binasında akademik birimlerin öğrenci temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nden Şeyma Gül Durgut, Tıp Fakültesi'nden Mehmet Ali Aymaz, Eczacılık Fakültesi'nden Abdulkadir Beyaztaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Emirhan Gümüş, Atatürk Sağlık Meslek Yüksekokulu'ndan Ebru Coşkun ve Bolvadin Sağlık Meslek Yüksekokulu'ndan Emine Öztürk toplantıya katıldı.

Toplantıda, üniversitede SKS ve Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yürütülen öğrenci odaklı çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı ve AFSÜ'nün kurumsal iletişim stratejisi doğrultusunda önümüzdeki dönemde öğrencilerin paydaşı olacakları sosyal, kültürel ve mesleki faaliyetlerle ilgili hedefler ve beklentiler ele alındı.

Öğrenci Temsilcileri, "Öğrenci Toplulukları ve Kulüpleri", "Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu", "Kurumsal Kimlik" ve "Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi" yönergelerinde yapılması önerilen revizyonlar hakkında öneri ve görüşlerini paylaştılar. Ayrıca toplantıda birimlerimiz tarafından açılan "Yemek Hizmetleri Memnuniyeti", "Kültür Hizmetleri Memnuniyeti" ve "Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Faaliyetleri Memnuniyeti" anketleri hakkında istişarede bulunuldu.

Bu toplantı, öğrencilerimizin talepleri hakkında iç paydaşlarımızdan geri bildirimler almak amacıyla düzenlenen bir etkinlik oldu.

#AFSÜ #öğrencitemsilcileri #toplantı #üniversitehayatı #öğrenciaktiviteleri

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °