AFSÜ'de "Kadına Şiddeti Frenle, Pedal Çevir" etkinliği düzenlendi

AFSÜ'de "Kadına Şiddeti Frenle, Pedal Çevir" etkinliği düzenlendi

Gündem 20.12.2023 11:45:21 0
AFSÜ
Aksaray Abdullah Gül Üniversitesi (AFSÜ) yerleşkesinde, "Kadına Şiddeti Frenle, Pedal Çevir, Eşitlik Yolunda İlerle" sloganıyla bir farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinlik, kadına yönelik şiddet konusunda dikkat çekmek amacıyla katılımcıların bisikletlerini süsleyerek pedal çevirmeleriyle gerçekleştirildi.

AFSÜ Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu ve AFSÜ Kadın Araştırmaları Topluluğu iş birliğinde "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinliğe, Kurul Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Jale Akgöl, Kadın Araştırmaları Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Mert, öğrenciler ve akademik idari personel de katıldı.

Etkinlikte konuşan Dr. Öğr. Üyesi Akgöl, her tür şiddetle mücadelede kadın ve erkeğin birlikte hareket etmesinin önemine vurgu yaparak, bu anlamlı etkinliğe katkıda bulunan tüm AFSÜ'lülere teşekkür etti.

#AFSÜ #KadınaŞiddetiFrenle #PedalÇevir #EşitlikYolundaİlerle #şiddetehayır #uluslararasımücadelegünü #kadınaşiddetebelediyeolma #birliktehunedelin #kadınalarasındafarkeder

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °