Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Hayvan Hastanesi'nde İncelemelerde Bulundu

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Hayvan Hastanesi'nde İncelemelerde Bulundu

Siyaset 31.01.2024 18:09:58 0
Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Hayvan Hastanesi
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Kocatepe Hayvan Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Musa Korkmaz tarafından bilgilendirilen Rektör Karakaş, hastane işleyişi, ihtiyaçları ve planlanan çalışmalar hakkında bir sunum aldı. Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Genel Sekreter İhsan Ceran ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Bu incelemeler ve toplantılar, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi olan Kocatepe Hayvan Hastanesi'nin gelişimi ve hizmetlerinin planlanması için yapıldı. Hastane yönetimi, Rektör Karakaş'a hastanenin mevcut durumu ve gelecek projeleri ile ilgili detaylı bilgi verdi. Toplantı sırasında fikir alışverişi yapılarak hastanenin hedefleri üzerinde tartışıldı.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Genel Sekreter İhsan Ceran, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Gürler, Kocatepe Hayvan Hastanesi Başhekim Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Ebubekir Yazıcı ve Dr. Öğretim Üyesi Fatma Görücü Özbek ile Şube Müdürü İsmail Erol da katıldı. #AKÜ #AfyonKocatepeÜniversitesi #VeterinerSağlık #HayvanHastanesi


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °