AFYON ANDA RAMAZAN GELMEDEN İNSANİ YARDIM İÇİN KOLLARI SIVADI

AFYON ANDA RAMAZAN GELMEDEN İNSANİ YARDIM İÇİN KOLLARI SIVADI

Gündem 11.03.2024 15:37:00 0
AFYON ANDA RAMAZAN GELMEDEN İNSANİ YARDIM İÇİN KOLLARI SIVADI

 

Afyonkarahisar ANDA Derneği İl Temsilciliği ramazan gelmeden ihtiyaç sahibi aileler için kolları sıvadı. ANDA ekibi Ramazan kolisinin hazırlanıp paketlenmesi için gönüllüleriyle özverili şekilde çalışıyor. 

ANDA Derneği İnsanî Yardım Sorumlusu MELEK CEYLAN açıklamalarında bu Ramazan'da deprem bölgesi dâhil en az 1500 aileye ulaşacaklarını, hedeflerinin bu sayı üzerine çıkmak olduğunu, ayrıca yeni kurulan aşevinde ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ikramında bulunulacağını belirtti.

AFYON ANDA'DAN İLK TERAVİH SONRASI GIDA KOLİSİ DAĞITIMINA BİSMİLLAH

 ANDA Afyonkarahisar İl Temsilciliği Ramazan 'ı gıda kolisi dağıtımıyla karşıladı. İftar ve Sahur Kolisi şeklinde hazırladıkları kolilerle 440 haneye ulaşan Afyon ANDA Ekibi ramazan boyunca aktif bir şekilde koli dağıtım faaliyetlerine devam edecek ayrıca bu Ramazan'da aşevini faaliyete geçirecek ANDA ekibi ihtiyaç sahibi ailelerin sıcak yemeklerle iftar etmesi için titizlikle çalışıyor. 

İLK DAĞITIM NOKTASI BURMALI

İhtiyaç sahibi ailelerin yüzü ramazan öncesi Burmalı Mahallesi'nde güldü. Ramazan boyunca bu özverili çalışmayı devam ettireceklerini söyleyen İl Temsilcisi Agâh Oktay KILIÇ ve ANDA gönüllülerine; Gıda Paketleme kısmında da gönüllü destek sağlayan Muhtarlar Derneği Başkanı Suat UYGUR :"Her Ramazan'da olduğu gibi bu yılda da ANDA ihtiyaç sahibinin, mazlumun yanında olmaya devam ediyor. Allah onlardan razı olsun, varlıkları daim olsun" diyerek teşekkürlerini iletti.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °