Afyonkarahisar Barosu'na Yeni Katılan Genç Avukat, Meslek Yemini Ederek Avukatlık Ruhsatını Aldı

Afyonkarahisar Barosu'na Yeni Katılan Genç Avukat, Meslek Yemini Ederek Avukatlık Ruhsatını Aldı

Gündem 23.04.2024 08:05:41 0
Afyonkarahisar Barosu
Afyonkarahisar Barosu'na yeni katılan genç avukat Miraç Bahadır Hayran, düzenlenen resmi törenle meslek yeminini ederek avukatlık ruhsatını aldı. Tören, Baro Başkanının ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu bir ortamda, Hayran'ın aile üyelerinin ve meslektaşlarının katılımıyla gerçekleşti.

Mesleğin etik değerlerine adanarak gerçekleştirilen bu önemli adımda, genç avukatın onuruna Muğla Ormanlarının yeşillendirilmesi amacıyla fidan dikimine katkıda bulunuldu ve bu bağışın sertifikası Baro Başkanı tarafından Hayran'a sunuldu.

Meslek hayatına yeni atılan Miraç Bahadır Hayran için düzenlenen bu anlamlı tören, onun hukuki kariyerinin toplum yararına atılacak adımlarla başlamasının bir göstergesi olarak kaydedildi. Afyonkarahisar Baro Başkanlığı, genç meslektaşa başarılar dileyerek, hukuk dünyasına katkılarının hem kişisel hem de toplumsal refah açısından uzun yıllar süreceği umudunu dile getirdi.

Hayran'ın meslek hayatı boyunca adaletin savunucusu olacağına dair verdiği yemine vurgu yapan Baro Başkanlığı, meslektaşlarının yanı sıra aile üyelerinin de bu anlamlı günde yanında olduğunu belirtti. Afyonkarahisar Barosu, genç ve dinamik bir avukat adayının daha meslek hayatına katılmasıyla adaletin sağlanması yolunda güç kazandığını ifade etti.

#AfyonkarahisarBarosu #MiraçBahadırHayran #avukatlıkruhsatı #hukukdünyası #meslekyemini #adaletsavunucusu #toplumyararı

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °