Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten Taziye Mesajı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten Taziye Mesajı

Gündem 13.01.2024 10:05:00 0
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek

**Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten Taziye Mesajı** Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimiz için bir taziye mesajı yayımladı

. Başkan Zeybek, terörle mücadelede hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar temennisinde bulundu. 

Başkan Zeybek, mesajında üzüntüsünü ve milli birlik ruhunu vurgulayarak, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna can veren kahraman evlatlarımızın fedakarlığı hiçbir zaman unutulmayacaktır. 

Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize ise en kısa sürede şifa diliyorum" ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı olmanın yanı sıra bir vatandaş olarak da duyduğu derin üzüntüyü paylaşan Zeybek, teröre karşı verilen mücadelenin sonuna kadar destekçisi olduklarını ve şehit olan askerlerimizi daima minnet ve şükranla anacaklarını belirtti.

 Afyonkarahisar halkı da Belediye Başkanı'nın bu mesajı etrafında birlik ve beraberlik mesajları göndererek, teröre karşı ortak bir duruş sergilendiğini gösterdi. Toplumun her kesiminden gelen destek ifadeleri, millet olarak terörle mücadelede kararlılık ve dayanışmanın altını çizdi.

#Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #MehmetZeybek #TaziyeMesajı #ŞehitlerimizeRahmet #YaralılaraŞifa #TerörleMücadele #MilliBirlikRuhu #Dayanışma #Destek


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °