Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Korosundan Muhteşem Konser

Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Korosundan Muhteşem Konser

Gündem 8.05.2023 12:44:27 0
Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Korosundan Muhteşem Konser
Afyonkarahisar Belediyesi, kültür ve sanatsal faaliyetleri şehirde gerçekleştirerek vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatlarıyla çalışmalarına devam eden Kültür Sanat Akademisi'nin çocuk korosu, 'Bahar Şarkıları' adlı konserde yer alan Türk Sanat Müziği eserlerini Afyonkarahisarlılar için başarıyla seslendirdi.

Koro, Kürşat Bertuğ Arıcan Şefliğinde birbirinden değerli eserleri seslendirirken, onlara yaklaşık olarak 30 çocuk da eşlik etti. Konserde, çocukların zevkle seslendirdiği eserler, dinleyicilerin de büyük beğenisini kazandı. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, coşku dolu anlar yaşandı.

Küçük çocukların yaptığı gösteri ise katılımcıların ilgisini çekerken, konserin ardından Öner, Koro Şefi Kürşat Bertuğ Arıcan ve çocukları tebrik ederek, günün anısına çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti. Afyonkarahisar Belediyesi'nin çocuk korosu, şehirdeki kültür ve sanatsal faaliyetlerin artarak devam etmesine öncülük ediyor.

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °