Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi'nin 36. Yıl Konserine Yoğun İlgi

Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi'nin 36. Yıl Konserine Yoğun İlgi

Gündem 13.06.2023 08:21:16 0
Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi
Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi, 36. yılını özel bir konserle kutladı ve Türk Sanat Müziği severlerini büyüledi. Konser, yoğun bir ilgiyle karşılandı ve sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı. 1987 yılından bu yana Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Musiki Eğitim Merkezi, koro şefi Raif Somer yönetiminde unutulmaz eserleri seslendirdi ve harika bir performans sergiledi.

Özel konser, Belediye Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi ve sanatseverler birbirinden değerli eserlere eşlik etti. Konsere Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Kasapoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı. Konser sonunda Başkan Yardımcısı Murat Öner, Musiki Eğitim Merkezi üyelerini tebrik etti ve Koro Şefi Raif Somer ve ekibine çiçek takdim etti.

Raif Somer, Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde hizmet vermekten gurur duyduklarını dile getirerek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Musiki Eğitim Merkezi'nin bu özel konseri, Türk Sanat Müziği severler için unutulmaz bir deneyim oldu.

Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °