Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yurtlar Arası Satranç Turnuvası'nı başarıyla tamamladı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yurtlar Arası Satranç Turnuvası'nı başarıyla tamamladı.

Gündem 19.12.2023 13:51:00 0
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yurtlar Arası Satranç Turnuvası

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çiğiltepe Spor Salonu'nda düzenlediği Yurtlar Arası Satranç Turnuvası'nı başarıyla tamamladı. Afyonkarahisar'da yer alan tüm yurtlarda kalan öğrencilerin katıldığı turnuvada, kızlar ve erkekler olmak üzere 2 kategoride toplam 50 sporcu mücadele etti.

Kızlar kategorisinde Bolvadin Yurdu birinci olurken, Çiğiltepe Yurdu ve Safiye Sultan Yurdu ilk üç sırayı paylaştı.

 Bolvadin Yurdu'ndan Hatice Nur Ersöz birinci, Çiğiltepe Yurdu'ndan Melisa Yağar ikinci ve Safiye Sultan Yurdu'ndan Cansel araya üçüncü oldu.

Erkekler kategorisinde ise Afyon Yurdu birinci sırayı alırken, Abdurrahim Mısri Yurdu üçüncü sırayı elde etti. Afyon Yurdu'ndan Enes Efe Aksu birinci, Afyon Yurdu'ndan Mert Cesur ikinci ve Abdurrahim Misri Yurdu'ndan Osman Emre Çelik üçüncü oldu.

Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. Kasapoğlu, "Bu turnuva, öğrencilerimizin sporla buluşmalarını ve sportif faaliyetlere katılımlarını artırmayı hedeflemektedir. Katılımcıların kişisel gelişimleri ve sosyal becerilerinin artmasına katkı sağladığına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Turnuvada birinci olan gençler, Türkiye Yurtlar Arası Satranç Turnuvası'nda Afyonkarahisar'ı temsil etme hakkı kazandılar. #SatrançTurnuvası #AfyonkarahisarGençlikveSpor #ÖğrenciTurnuvası #Sporfaaliyetleri


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °