Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sandıklı bölgesinin yerel yöneticilerini TBMM'de ağırladı

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sandıklı bölgesinin yerel yöneticilerini TBMM'de ağırladı

Siyaset 16.01.2024 10:10:46 0
Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sandıklı bölgesinin yerel yöneticilerini TBMM
Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sandıklı bölgesinin yerel yöneticilerini TBMM'de ağırladı. Sandıklı Akharım Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, Çiğiltepe Köyü Muhtarı İbrahim Özpınar ve önceki dönem muhtar Ahmet Öz'ün ziyaretleri, bölgenin sorunlarının ve projelerinin ulusal düzeyde ele alınmasına vesile oldu.

TBMM'deki buluşmada, Sandıklı'dan gelen yerel temsilciler ve Milletvekili Özkaya, köyün ihtiyaçları ve bölgede yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Özkaya'nın gösterdiği misafirperverlik ve ilgi, bölgesel meselelerin Ankara'da doğru adreslerde konuşulmasının ve çözüm yollarının aranmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu ziyaret, yerel ve ulusal yönetim temsilcileri arasındaki diyalogun güçlenmesine katkıda bulunarak, bölge halkının sesini daha geniş platformlarda duyurulmasına olanak sağladı. Belediye Başkanı Kaynak, Muhtar Özpınar ve önceki dönem muhtar Öz, Ak Partili vekil Özkaya ile gerçekleştirdikleri görüşmelerin verimli geçtiğini ve Sandıklı'nın geleceğine dair umutlarını artırdığını ifade ettiler.

Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °