Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'den Şehitlerimize Taziye, Yaralılara Acil Şifa Temennisi

Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'den Şehitlerimize Taziye, Yaralılara Acil Şifa Temennisi

Gündem 13.01.2024 10:04:00 0
Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven

Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Kuzey Irak sınırında meydana gelen çatışmada şehit düşen askerler için taziye dileklerini ifade ederken, yaralanan Mehmetçikler için de acil şifalar temennisinde bulundu.

Yurdunuseven, terörist unsurların sızma girişimini engelleme esnasında gerçekleşen çatışma anında hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, geride kalan ailelerine sabır ve metanet, yaralanan askerlere ise bir an önce sağlıklarına kavuşmaları konusunda dileklerini iletti.

Afyonkarahisar'ın temsilcisi olarak, Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan bilgilere dayanarak, bölgedeki son durum ve terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi ve ülkenin bütünlüğünü korumak için görev yapan güvenlik güçlerimizin her daim yanında olduklarını vurguladı.

Yurdunuseven, milletin birlik ve beraberliğini tehdit eden her türlü terör eylemine karşı Türk Silahlı Kuvvetlerinin azimli ve kararlı mücadelesini desteklediğini belirtti ve halkın da bu konudaki dayanışmasının önemine dikkat çekti.

Terörle mücadelede verilen bu ulvi çabanın hiçbir zaman unutulmayacağını ve şehit düşen kahramanların her daim minnet ve şükranla anılacağını ifade eden Yurdunuseven, yaralı askerlerin en kısa sürede eskisi gibi sağlıklarına kavuşmasını temenni etti.

#Afyonkarahisar #İbrahimYurdunuseven #terörle #mücadele #askerler #şehit #taziye #şifa


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °