Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'den Teğmen Emir için taziye mesajı

Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'den Teğmen Emir için taziye mesajı

Gündem 13.12.2023 09:58:23 0
Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven
Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in terörle mücadele sırasında şehit düşmesi üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Teğmen Emir'in üstün cesareti ve fedakarlığına vurgu yapan Yurdunuseven, şehidin ailesine ve tüm ulusa başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Yurdunuseven, mesajında, "Vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken şehit olan kahraman Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'e Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Kahramanımızın ailesine, sevdiklerine ve milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyorum. Kahraman askerimizin fedakarlığı ve kahramanlığı daima hatırlanacak, ismi milletimizin kalbinde yaşayacaktır" ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar'ın temsilcisi olan milletvekili Yurdunuseven, devletin ve milletin şehit ailelerinin yanında olduğunu ve onların acılarını paylaştığını belirtti. Ayrıca şehitlerin hatırasının ve aziz ruhlarının korunmasının önemine vurgu yaparak, terörle mücadelede ulusal birlik ve beraberlik ruhuyla kararlılıkla devam edileceğini vurguladı. Yapılan fedakarlık ve gösterilen kahramanlık dolayısıyla Türk milletinin minnettar olduğunu da ifade etti.

#Afyonkarahisar #İbrahimYurdunuseven #TeğmenErilAlperenEmir #şehit #terörlemücadele

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °