Afyonkarahisar Şuhut Meslek Yüksekokulu'nda Yönetim Değişikliği Gerçekleşti

Afyonkarahisar Şuhut Meslek Yüksekokulu'nda Yönetim Değişikliği Gerçekleşti

Egitim 2.04.2024 17:38:56 0
Afyonkarahisar Şuhut Meslek Yüksekokulu
Afyonkarahisar'da bulunan Şuhut Meslek Yüksekokulu'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Tören, görevi devralan ve devreden yetkililerin yerini yeni döneme hazırladığı, akademik ve idari staffın yanı sıra çeşitli konukların da katıldığı bir etkinlikle gerçekleşti.

Yüksekokulda yapılan devir teslim töreni, yönetim değişikliğinin resmi süreçlerinin tamamlanmasının ardından düzenlendi. Etkinlikte, yeni dönem için belirlenen hedef ve planlar hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve görevini devreden personele teşekkür edildi.

Bu etkinlik, yüksekokulun gelişimine katkıda bulunacak yeni projelerin haberini verirken, eğitim camiasının geleceğe yönelik umutlarını güçlendirdi. Tören, akademik ve idari gelişime odaklanan konuşmalar ve iyi dileklerin ardından sona erdi.

Yeni dönemin, daha önce elde edilen başarıların üzerine yeni başarılar eklemeyi hedeflediği vurgulandı. Şuhut Meslek Yüksekokulu'nun düzenlediği bu devir teslim töreni, yüksekokulun sürekli gelişimine duyulan bağlılığın ve eğitime olan katkının bir göstergesi olarak nitelendirildi. #ŞuhutMeslekYüksekokulu #devirteslim #eğitimgelişimi

Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °